19 / 04 / 2024

Tavuk Dünyası Ordu’daki 2. restoranını Novada AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası Ordu’daki 2. restoranını Novada AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası Ordulu konuklarını, Ünye’de hizmet veren restoranın ardından şimdi de Novada AVM’de kapılarını açan yepyeni şubesinde hizmet veriyor.



Özgün konsepte sahip yeme-içme sektöründe fark yaratan ve konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sağlayan Tavuk Dünyası, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki şubelerinin sayılarını, açtığı yepyeni restoranlarıyla artırıyor.

Tavuk Dünyası, Ordu Novada AVM’de hizmete başlayan yeni şubesiyle beraber, şehirde bulunan ikinci şube yatırımını yaptı.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, meydana gelen salgın döneminde, yatırımcılarından gelen talepleri değerlendirdiklerini ve bu yıl için belirledikleri yeni restoran yatırımları kapsamında açılışlarını uygun şartlarla yaptıklarını ifade etti. Mumcu, “Güçlü finansal yapımız ve genişleyen yatırımcı portföyümüzle, bu yıl için belirlediğimiz yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Ordu’daki ilk şubemizi bundan 3 yıl kadar önce, Ünye’de şehrin en merkezi caddelerinden birinde açmış ve akılalmaz lezzetlerimizi Ordulu konuklarımızla da tanıştırmıştık.

Aradan geçen zaman zarfında Ordulu lezzet severlerin bize artan ilgisiyle, bu güzel şehrimize ikinci şube yatırımımızı yapmaya karar verdik. Böylece Ünye Uniport AVM’deki restoranımızdan sonra yeni yatırımımızı Novada AVM’de yaptık. Tavuk Dünyası’ndan yakın ilgisini hiç eksiltmeyen çok değerli misafirlerimize ve hedeflerimize giden yolda bize eşlik eden tüm yatırımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz'' diye konuştu. 

Tavuk Dünyası, Ordu’da bulunan ikinci şube yatırımı Novada AVM’de bulunan bu şubesiyle beraber Türkiye’de bulunan AVM restoranlarının sayısını 158’e, toplam şube sayısını ise 215’e çıkardı.


Geri Dön