29 / 03 / 2024

Upcity Flats'te daire teslimleri başladı!

Upcity Flats'te daire teslimleri başladı!

2009'un ilk projesi olarak satışa sunulan Upcity Flats projesinde mutlu sona gelindi. Peyzajı dahil tamamlanan projede satışı gerçekleşen 340 daire sahiplerine teslim edilmeye başlandı



"Upcity Flats projesini söz verdiğimiz gibi zamanında teslim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz" diyen Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, stüdyo ve 1+1 daireler hem oturma amaçlı, hem de yatırım amaçlı olarak yoğun ilgi gören dairelerin başında yer aldığına da vurgu yaptı. Umut Durbakayım, Teknik Yapı Holding çatısı altında gerçekleştirilen projelerin her iki açıdan da gelen talepleri karşıladığının altını çizdi.

Bölgedeki ilk ve tek Alışveriş Caddesi kiracılarını bekliyor
Düzenli bir ticari yapılaşmanın olmadığı bölgedeki ilk alışveriş merkezi Upcity Center, Upcity ile birlikte hayata başlıyor. Upcity bünyesinde yer alan Upcity Center'in bölgedeki tek ve düzenli bir alışveriş çarşısı olması nedeniyle, hayatı daha da yaşanabilir ve kolay hale getirecek. Upcity Center sağlık ürünleri sunan mağazalardan f ast food zincirlerine, banka şubelerinden gençlerin vakit geçirebileceği kafeteryalar ve giyim mağazalarına kadar alışveriş hayatını  kolaylaştıran  ticari birimlere açık bir mekan olacak. Hem Upcity sakinlerine hem de bölgeye hizmet verecek olan Upcity Center'daki ticari birimler, ana yola bakacak. 45 metrekareden 4.000 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki 30 mağazadan oluşan Upcity Alışveriş Caddesi'ndeki kiralanabilir alanlar, müşteri ihtiyacına göre büyültülüp küçültülebilecek şekilde esnek yapıya sahip. Teras mağaza olarak projelendirilen ticari birimlerdeki alt kattaki mağazaların üst katinin bir kısmı yine mağaza bir kısmı ise teras olarak kullanılacak.

Cumhuriyet


Geri Dön