29 / 03 / 2024

Uplife Kadıköy: Aradığın ev bu ev!

Uplife Kadıköy: Aradığın ev bu ev!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Uplife Kadıköy

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Evleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazaya yer veriliyor.



Aralık 2019 tarihinde teslim edilecek olan  Teknik Yapı  Uplife Kadıköy projesinde  830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazaya yer veriliyor.
 

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy 22-23 katlı dört blok olarak planlandı.
 

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. Projedeki konutların büyüklükleri 57 metrekare ila 130 metrekare arasında değişiyor.  Uplife Kadıköy Fikirtepe fiyatları  526 bin TL'den başlıyor. 
 

Uplife Kadıköy'de kısa süreliğine 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sizleri bekliyor. Ayrıca projede kişiye özel planı da hazırlanıyor. 
 

Uplife Kadıköy projesi "Aradığın ev bu ev" sloganıyla basına tanıtılıyor.  16 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde daire sahiplerine spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, otopark, yüzme havuzu gibi imkanlar sağlanıyor. 

 

Uplife Kadıköy: Aradığın ev bu ev!


 

Tel: 444 10 08   

Web: http://www.uplifekadikoy.com
 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/ Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön