23 / 04 / 2024

Uptown Ankara'da hayata geçiriliyor: 2014 sonunda teslim!

Uptown Ankara'da hayata geçiriliyor: 2014 sonunda teslim!

TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olacak Uptown, 36. Katta villa keyfi, büyüleyici Mogan ve Ankara manzarasıyla İncek’te ayrıcalıklı bir yaşam sunacak.





Lema Grup’un, TED  Ankara  Koleji’ne kapı komşusu olacak projesi Uptown İncek Konutları, 36. katta villa keyfi, kesintisiz gün ışığı, büyüleyici Mogan ve Ankara manzarasıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunacak.


Kentpark’ın da ortakları arasında yer alan Emre Katırcı, Lema Grup olarak hayata geçirecekleri projenin, birbirine bitişik 32 ve 36 katlı 2 konut kulesi ile “baza” olarak adlandırdıkları yine bitişik 4 yatay bloktan oluştuğunu belirtti.

TED Ankara Koleji’nin ilkokul ve ortaokul bölümlerinin bulunduğu binaların giriş kapısı ile Uptown İncek Konutları’nın yan yana olduğunu kaydeden Katırcı, “Uptown’ın Konya Yolu’na uzaklığı yaklaşık 3,5 kilometre. Panora ve Parkoran da Konya Yolu’ndan hemen hemen aynı uzaklıkta. Kent merkezine aynı uzaklıkta olmalarına karşın, Uptown trafik kargaşasının olmadığı bir güzergahta yer alıyor” dedi.


Uptown Ankara da hayata geçiriliyor: 2014 sonunda teslim!


36. katta villa keyfi


Projede 6,5 metre tavan yüksekliğine sahip 1+1 loftlardan, 6+1’e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunduğunu bildiren Katırcı, 3. kattan itibaren Mogan Gölü manzaralı olacak konutların yüzde 95’inin güney cephede yer alacağını anlattı. Uptown İncek Konutları’nın gün ışığını kesintisiz alması için farklı bir mimari tasarım uygulandığını anlatan Katırcı, şunları söyledi: “1210 metreyle Ankara’nın en yüksek rakımlı bölgelerinden birinde konumlandırılan Uptown’da öyle bir mimari tasarlandı ki, 120 - 130 metre arasındaki kulelerin gölgesi, hemen yanı başında bulunan baza olarak adlandırdığımız yatay blokların üzerine hiçbir zaman düşmeyecek. Hem kuleler hem de yatay blok yılın tamamında kesintisiz gün ışığı alacak. ‘Uptown’da oturacaklar koyu lacivert çorapla, siyah çoraplarını hiç karıştırmayacaklar’ diye de esprili bir iddiamız var.


Ayrıca Uptown’daki kulelerin ve yatay blokların en üst katları 200 - 250 metrekare, kişiye özel teras bahçesi bulunan dubleks daire olarak projelendirildi. Uptown’da,  böylelikle 130 metre yükseklikte 36. katta villa keyfi yaşanacak. Uptown’da insanların dinleneceği, muhteşem Mogan ve Ankara manzarasının keyfini çıkaracakları balkon ve teraslara genişçe yer verdik. Uptown, yaşayan peyzajı ve biyolojik havuzlarıyla da diğer projelerden farklı olacak.”


Katırcı, A plus kitleye hitap edecek Uptown’da otel konforunda hizmetlerin verileceğini, bünyesinde birçok sosyal tesisin bulunduğu projede, özellikle çocukların yaşam alanlarına büyük özen gösterildiğini sözlerine ekledi.

Katlarında örnek daireler yer alacak 8 metre yükseklikteki satış ofisi bile Ankara’da ilk olacak Uptown’da satışlarına haziran ayının ilk haftasında başlanacak konutların, anahtar teslimi 2014 sonunda yapılacak.



Geri Dön