28 / 03 / 2024

Uptown Mimoza Evleri'nde 300 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Uptown Mimoza Evleri'nde 300 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Mimoza Uptown'da konutların teslimatları hemen yapılıyor. Proje sadece 3+1 olarak tasarlanmış konutlardan meydana geliyor. Projede yer alan konutların fiyatları 300 bin TL'den başlıyor ve 370 bin TL'ye kadar yükseliyor...



Mimoza Uptown; K Yapı'nın Ümraniye, şžerifali'de hayata geçirdiği projelerden... 3 bin metrekarelik alan üzerinde 17 katlı 2 blok halinde yükselen projede 56 normal daire ve 4 adet çatı dubleksi yer alıyor.

2009 yılında temeli atılan projede konutların teslimatları şžubat ayından beri gerçekleştiriliyor. şžerifali'de yer alan projede sadece 3+1 konutlar bulunuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları 300 bin TL'den başlıyor ve 370 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje kapsamında kredi ile ödeme yapılıyor ancak özel olarak belirlenen herhangi bir ödeme planı bulunmuyor.

Dış cephede Ytong ve mantolama ısı yalıtımı yapılan projede 2 bin metrekarelik sosyal alan bulunuyor. Projedeki sosyal alanlar kapsamında park, yeşil alan ve yürüyüş yolları yer alıyor. Mimoza Uptown projesi depreme özel rayde temel sistemiyle inşa edildi ve Su ile ısı yalıtımlı temel ve bodrum kat perdeleri kullanıldı.

Projenin sosyal alanları kapsamında ayrıca; çocuk havuzu, çocuk oyun alanları, geniş park ve yeşil alanlar,   kapalı devre kamera sistemi ve sinema odası, her daireye bir araçlık kapalı otopark, yarı olimpik yüzme havuzu,   fitness salonu, club house, kids club, kapalı çocuk oyun alanı, 24 saat güvenlik ve koruma yer alıyor.

www.kyapi.com.tr

0216 590 01 65


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön