26 / 04 / 2024

Urankent Queen Park projesinde son dört daire!

Urankent Queen Park projesinde son dört daire!

Saray konforunda yaşam sunan Queen Park, teslim edileceği güne yaklaşıyor. Başkent Ankara’nın en hızlı satılan projelerinden olan Queen Park’ta son 4 konut, kalite ve lüksle tanışmak isteyen sahiplerini bekliyor…



Türkiye’nin çok sayıda ilinde başarılı projelere imza atan Uran Holding’e bağlı Uransan, Ankara’da kendi isimleriyle anılan bölgede hayata geçirdiği 6’ncı projesi Queen Park’ta çalışmalarını tamamlamak için gün sayıyor.


Yaz aylarında yaşamın başlayacağı Queen Park, kısa sürede yakaladığı satış başarısıyla dikkati çekerken, kolay ulaşım sağlanan lokasyonu ile de konut alıcısının beğenisini kazanıyor.


Temeli kazılmadan yüzde 60’ı satılan, toplam 213 konuta sahip Queen Park, hemen önünde yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy parkıyla da konut sahiplerine nefes alma olanağı sunuyor.


Uransan, Urankent 1. Etap, Prestij, Elit, Mirage Bahçe Konutları ve Royal Plus’ın ardından hayata geçirdiği Queen Park’la ‘bölgeyi taçlandırırken’, proje, farklı konut tipleri ve kurgusuyla da dikkati çekiyor.


Projede ayrıca, sauna, fitness salonu, Türk hamamı ve kamelyaların yanı sıra yazın açık, kışın kapalı yüzme havuzu, basketbol ve tenis sahaları ve çocuklara özel oyun parkları gibi detaylar da bulunuyor. 



Web:  http://queenpark.com.tr/




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Uransan'ın Ankara'daki Queen Park Evleri'nin teslimi için geri sayım başladı. 4 konut kalan Queen Park, 213 konuttan oluşuyor. Projede sauna, spor merkezi, Türk hamamı ve kamelyaların yanı sıra yazın açık, kışm kapalı yüzme havuzu, basketbol ve tenis sahaları ile çocuklara özel oyun parkları da bulunuyor. 



Posta


Geri Dön