25 / 04 / 2024

Urbanist Architecture'e Build Architecture Awards’tan ödül!

Urbanist Architecture'e Build Architecture Awards’tan ödül!

Mimar Ufuk Bahar öncülüğünde İngiltere’nin başkenti Londra’da kurulan Türk mimarlık şirketi Urbanist Architecture, Build Architecture Awards’tan ödüle layık görüldü.



Londra merkezli Türk mimarlık ofisi Urbanist Architecture, İngiltere’nin en prestijli mimarlık dergilerinden biri olan Build dergisi tarafından ödüllendirildi. İngiltere'nin önde gelen yapı ve mimari dergisi olan Build’ın her yıl gerçekleştirdiği Architecture Awards’ta ‘En İyi Mimari ve İç Tasarım Firması’ seçilen Urbanist Architecture, bu ödülü kazanan ilk Türk mimarlık şirketi oldu.

Kurulduğu günden beri başta Londra olmak üzere İngiltere'nin pek çok şehrinde, toplam değeri 1 milyar Sterlin'i bulan 500'den fazla projeyi hayata geçiren Türk Mimar Ufuk Bahar önderliğinde Urbanist Architecture, İngiliz Kraliyet Mimarlar Enstitüsü'ne (Royal Institute of British Architects-RIBA) kayıtlı olmaya hak kazanan tek Türk mimarlık şirketi oldu. Urbanist Architecture mimarlık ofisinin her zaman özgün ve farklı olduğunu vurgulayan Ufuk Bahar, bu yıl Build Architecture Awards’tan ödül almaktan mutlu olduğunu ifade ederek şu açıklamalarda bulundu: “Urbanist Architecture Mimarlık Ofisi yüksek tasarım kalitesini hedefleyen, amacına uygun ve trendlerin üzerinde mimari çözümler sunan bir firma olarak emin adımlarla ilerliyor. Hedefimizi altı yıldan fazla bir süredir başarıyla devam ettirdiğimiz için çok şanslıyız. Bu hedefimizi ileriki yıllarda da sürdürmek için aynı vizyonla çalışmaya devam edeceğiz.”


Geri Dön