25 / 04 / 2024

Uşak Banaz OSB'de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Uşak Banaz OSB'de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Uşak Banaz'da bulunan organize sanayi bölgesi alanının bir kısmı için yapılaşma ve imar izni verildi. 



Uşak  Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği toplantıyla ilçelerinde kurulacak organize sanayi bölgesi alanının bir kısmının İmar ve yapılaşma izninin alındığını dile getirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Arpacı, yapımı devam eden projelerle ilgili vatandaşlara bilgi aktardı. İlçelerine yapılması hedeflenen organize sanayi bölgesiyle ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya geldiğini söyleyen Arpacı, "1 milyon 300 bin metrekarelik Osb alanımızın 500 bin metrekaresi için imar ve yapılaşma iznini aldık. En kısa sürede alt yapı projelerini tamamlayarak başvuruda bulunan firmalarımıza yerlerini teslim edeceğiz." dedi. Arpacı, Banaz OSB'nin gerçekleşmesi için en başından bu yana destek vermeye devam eden AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş'e teşekkür etti.

Uşak Banaz OSB de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait olan 56 bin metrekarelik araziyi 49 seneliğine ilçelerine kazandırdıklarını anımsatan Arpacı, "Önümüzdeki yıl inşaatına başlayacağımız 300 yataklı otelimizin arazisini almış olduk. Hamamboğazı'nı oteller bölgesi haline getirmek istiyoruz. Tesisimizde orman yapısını koruyarak bungalov türü apart yapılar yapacağız. Ayrıca bir yapıda sosyal tesislerden oluşan bir tesis inşa edeceğiz. Bu tesisimizde 75 gencimize iş imkanı sağlayacağız." diye konuştu.

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!


Geri Dön