05 / 05 / 2024

Uşak Banaz imar izni

Uşak Banaz imar izni

Uşak Banaz'da bulunan organize sanayi bölgesi alanının bir kısmı için yapılaşma ve imar izni verildi. 

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Uşak Banaz OSB'de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Uşak Banaz'da bulunan organize sanayi bölgesi alanının bir kısmı için yapılaşma ve imar izni verildi. 

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

TOKİ Uşak Banaz 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz 31 Ağustos Mahallesi projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Uşak'ta iskan ruhsatı ve imar barışı ödemeleri TBMM gündeminde!

Uşak'ta belediyenin iskan ruhsatı uygulamalarına ve imar barışında tapu dairelerine yapılacak ödemeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Uşak Banaz TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Uşak Banaz alt gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Uşak Banaz alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Uşak Banaz başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Ocak'ta başlıyor.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

TOKİ Uşak Banaz ve Ulubey kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak ve Banaz projelerinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Uşak Banaz imar izni Haberi

Uşak Banaz imar izni

Uşak  Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği toplantıyla ilçelerinde kurulacak organize sanayi bölgesi alanının bir kısmının İmar ve yapılaşma izninin alındığını dile getirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Arpacı, yapımı devam eden projelerle ilgili vatandaşlara bilgi aktardı. İlçelerine yapılması hedeflenen organize sanayi bölgesiyle ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya geldiğini söyleyen Arpacı, "1 milyon 300 bin metrekarelik Osb alanımızın 500 bin metrekaresi için imar ve yapılaşma iznini aldık. En kısa sürede alt yapı projelerini tamamlayarak başvuruda bulunan firmalarımıza yerlerini teslim edeceğiz." dedi. Arpacı, Banaz OSB'nin gerçekleşmesi için en başından bu yana destek vermeye devam eden AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş'e...