24 / 04 / 2024

Uşak'ta Ulubey Kanyonları için konaklama tesisleri yapılacak!

Uşak'ta Ulubey Kanyonları için konaklama tesisleri yapılacak!

Uşak Valisi Seddar Yavuz ile Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nda kurulan "cam terasa" konuk oldu.Ulubey Kanyonları'nı turizme kazandırılmasında, "cam terasın" önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi.



Uşak ve Kütahya valileri, Ulubey Kanyonlarında kurulan "cam terası" gezdiKütahya Valisi Yılmaz: "Gerçekten harika bir proje olmuş. Yükseklik korkusu olanlar için terasa çıkmak daha zor. Aşağıya bakmakta zorlandım. Korkutucu ve ürkütücü bir yüksekliği var. Herkesin gelmesini, bu duyguyu yaşamasını tavsiye ederim"


Uşak Valisi Seddar Yavuz ile Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nda kurulan "cam terasa" konuk oldu.


Yavuz ve Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nda kurulan Park Kanyon Tesislerini ziyaret etti. Ulubey Kaymakamı Mehmet Aksu'nun karşıladığı valiler, proje hakkında Aksu'dan bilgi aldı.


Vali Yavuz ve Yılmaz, daha sonra kanyon üzerinde oluşturulan "cam terasa" çıkarak, manzarayı izleyerek, fotoğraf çektirdi. 


Kütahya Valisi Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nı turizme kazandırılmasında, "cam terasın" önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi. 


Cam terasın üzerinde oldukça heyecanlandığını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:


"Gerçekten harika bir proje olmuş. Yükseklik korkusu olanlar için terasa çıkmak daha zor. Aşağıya bakmakta zorlandım. Korkutucu ve ürkütücü bir yüksekliği var. Herkesin gelmesini, bu duyguyu yaşamasını tavsiye ederim. Ulubey Kanyonları'nın tanıtılması ve bölgeye ziyaretçi çekilmesi için proje çok önemli. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."


Uşak Valisi Yavuz ise "cam terasın" açılmasının ardından 2 aylık sürede 55 bin kişiyi ağırladığını ve ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını söyledi. 


Ulubey Kanyonları'nın tanınırlığının artmasında, "cam terasın" önemli katkı sağlayacağını, bununla birlikte yeni yatırımlar planladıklarını belirten Yavuz, "Önümüzdeki süreçte gondol, asma köprü ve patika yol projelerimizi hayata geçireceğiz. Yapılacak konaklama tesisleriyle burada insanların daha uzun kalması sağlanacak" dedi. 


AA


Geri Dön