19 / 04 / 2024

Üsküdar Evleri 'ndeki 23 konut bugün satışa çıkıyor!

Üsküdar Evleri 'ndeki 23 konut bugün satışa çıkıyor!

Vadişehir 'de yapımı tamamlanan 'Üsküdar Evleri 'nde bulunan 23 konutun satışı için bugün ihaleye çıkacak olan Odunpazan Belediyesi lüks konutların uygun fiyatlarla satışını yapacak.



90 bin TL'ye lüks konut satışı 

Odunpazarı Belediyesi dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projeleri ile birlikte bölgesinde ortaya çıkardığı yeni yaşam alanlarına bir yenisini daha ekliyor. 


Vadişehir'de yapımı tamamlanan 'Üsküdar Evleri'nde bulunan 23 konutun satışı için bugün ihaleye çıkacak olan Odunpazan Belediyesi lüks konutların uygun fiyatlarla satışını yapacak. 


90 BİN TL'YE LÜKS KONUT 

Bugün başlayacak olan ihaleler ile 23 konutun satışını gerçekleştirecek olan Odunpazan Belediyesi, bu kez modern dokudaki konutlan Eskişehirlilere kazandıracak. Yapımı tamamlanan çağdaş sitede yer alan 23 konut için ihaleler bugün başlayacak. Üç ayn günde yapılacak olan ihalelerde 90 bin TL'den başlayan fiyatlar ile konut sahibi olunabilecek. 


YÜKSEK KALİTEDE KONUTLAR

Vadişehir mahallesinde yer alan Üsküdar Evleri Projesi kapsamında, 17.857 metrekarelik alanda yüksek kaliteli konutlar üretildi. 

Uygun fiyatlı satış koşulları sayesinde birçok vatandaşın ev sahibi olmasının planlandığı "Üsküdar Evleri" projesi kapsamında 160 adet konut üretildi. 

Konutlar ve çevre düzenlemeleri 1,5 yıl gibi kısa bir sürede tamamlandığı bölgede Odunpazarı Belediyesi'ne devredilen 23 konut ise 90 bin TL ile 160 TL arasında değişen fiyatlarda satılacak. 2+1 ve 3+1 şeklinde üretilen konutlara sahip olmak isteyen Eskişehirliler, ihaleler ile ilgili bilgiyi ise Odunpazarı Belediyesi'nden alabilecek. 

Konutlara ilginin üst düzeyde olması bekleniyor. 


Geri Dön