19 / 04 / 2024

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk adına Üsküdar'da yaptırılan, Ömer Öztürk Camii açıldı. Caminin açılışına Bilal Erdoğan katıldı.



Üsküdar’da cami açılışına katılan Bilal Erdoğan “15 Temmuz, bu milletin kazanımlarına, değerlerine, inançlarına sahip çıkmak için ne denli azimli olduğunu gösterdi” dedi.


Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk adına Üsküdar'da yaptırılan, kesme taş ve mermer işçiliğiyle 16. yüzyıl Osmanlı mimarisini yansıtan Ömer Öztürk Camisi, cuma namazı ile ibadete açıldı. Caminin açılışı dolayısıyla düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cami yapımında emeği geçenlere teşekkür mesajı okundu.


Caminin açılışına katılan TÜRGEV (Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan konuşmasında emeği geçenlere teşekkür etti. "Camilerin kapatıldığı, satıldığı, ahır yapıldığı günlerden idari protokolüyle, milletvekilleriyle, belediye başkanıyla cami açtığımız günlere geldik" diyen Erdoğan "Bu kazanımlarımızı kaybetmemek için hem fiili hem kalbi dua etmek durumundayız. İşte 15 Temmuz, bu milletin bu kazanımlarına, değerlerine, inançlarına sahip çıkmak için ne denli azimli olduğunu gösterdi" şeklinde konuştu. İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz'ın yaptırdığı duanın ardından Bilal Erdoğan, AK Parti Genel Başkan wYardımcısı Erol Kaya ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'nin de aralarında bulunduğu protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek caminin açılışı yapıldı.


Sabah


Geri Dön