19 / 04 / 2024

Utopya Turizm İnşaat'tan esas sözleşme tadili açıklaması!

Utopya Turizm İnşaat'tan esas sözleşme tadili açıklaması!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. esas sözleşme tadiline ilişkin tüm onayları tamamlandıktan sonra yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmasına karar verdi...



Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadiline ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

Utopya Turizm İnşaat Şirket Esas Sözleşmesinin 3, 4, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 17, 18. maddelerini ekte belirtildiği şekilde tadili için Sermaye Piyasası Kurulu' na başvurulmasına, gerekli Kurul onayı sonrası ilgili Bakanlıktan onay alınmasına, bu Esas Sözleşme tadili ile şirketin A Grubu paylarının sayısı azalacağı için ayrılma hakkı verilmemesine, Esas Sözleşme tadiline ilişkin tüm onaylar tamamlandıktan sonra yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Utopya Turizm İnşaat'ın KAP açıklaması:
Şirket Yönetim Kurulumuz, Şirket Esas Sözleşmesinin 3, 4, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 17, 18. maddelerini ekte belirtildiği şekilde tadili için Sermaye Piyasası Kurulu ' na başvurulmasına, gerekli Kurul onayı sonrası ilgili Bakanlıktan onay alınmasına, bu Esas Sözleşme tadili ile Şirketin A Grubu paylarının sayısı azalacağı için ( Şirketin toplam payları içinde A Grubu payların sayısı azalacağı için A Grubu payların oy hakkı azalmaktadır.) ayrılma hakkı verilmemesine, Esas Sözleşme tadiline ilişkin tüm onaylar tamamlandıktan sonra yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliğiyle karar vermiştir.

Esas Sözleşme' de yapılacak tadilleri gösteren tablo ekte sunulmuştur.

Dosya için tıklayın


Geri Dön