24 / 04 / 2024

Uygun yatırımla Avrupa’da yüksek yaşam kalitesini yakalayın!

Uygun yatırımla Avrupa’da yüksek yaşam kalitesini yakalayın!

Golden Visa avantajı ile yatırımı taçlandıran Portekiz’in yükselen değer grafiğini Portekiz’de Ev & Libertas’ın Türkiye Ülke Müdürü Şafak Nervo anlatıyor... 



Çok yönlü yapısıyla geçmişle geleceği buluşturan Portekiz’de yaşam ve yatırım, Türklerin yanı sıra tüm dünyanın dikkatini çekiyor. Portekiz’de Ev & Libertas’ın Türkiye Ülke Müdürü Şafak Nervo, Golden Visa avantajı ile de yatırımı taçlandıran Portekiz’in yükselen değer grafiğini anlatıyor. 


Ucuz maliyetle yüksek yaşam konforu

Lizbon’un farklı manzaralar sunan yokuşlu sokakları, yedi tepeli oluşu, içinden geçen nehirle şehrin iki yakaya bölünmüş olması, köprüleri, deniz mahsullerinden oluşan zengin yemek kültürü, suç oranının oldukça düşük olması ve yüksek yaşam kalitesiyle Türkleri kendi vatanlarındaymış hissi ile kucaklıyor. Turizm gelirleri günden güne artış gösteren dünyanın en güvenli 3. ülkesi olan Portekiz’e yatırım için en çok talep gösteren ülkeler arasında Çin, Brezilya, Güney Afrika, Rusya, Lübnan, Türkiye, Fransa ve İngiltere sayılıyor. 10 milyon nüfusu ile Portekiz, global yatırım pazarında yüksek talep görüyor. Fiyatların talep yoğunluğu ile doğru orantılı olarak gün geçtikçe yükselmesine rağmen, hala bir çok Avrupa başkenti ile birim fiyat kıyaslamasında daha düşük durumda, diğer bir deyişle hala kazanç sağlamak mümkün. Ucuz maliyetli yüksek yaşam konforu ile öne çıkan Portekiz, eğitim olanakları, iş fırsatları ve sağlık hizmetleri ile de dikkat çekiyor.

Globalleşen dünyayla uyumlu, garanti kira gelirli turistik projeler 

Bağlı bulunduğu gayrimenkul geliştiricisi Libertas harici diğer tüm projeler için de danışmanlık veren Portekiz’de Ev, özellikle çocuklarının geleceğine ülke dışında bir alternatif arayan yatırımcıların ilgisini çekiyor. Ağırlıklı olarak Lizbon’da proje geliştiren Libertas, aynı zamanda Seixal ve Algarve bölgelerinde oldukça aktif. Projelerin yüzde 80’inin proje süresince satışı tamamlanıyor. Yurtdışı yatırımlarında kiralama, dekorasyon, bakım ve yönetim derdi olmadan, Golden Visa alımına olanak sağlayan, takibi kolay turizm projeleri öne çıkıyor.

Web: https://golden-visa.portekizdeev.libertas-projects.pt/
 


Geri Dön