20 / 04 / 2024

Uzundere Ege'nin cazibe merkezi olacak!

Uzundere Ege'nin cazibe merkezi olacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptığı açıklamada , Uzundere Rekreasyon Alanı 'nın önümüzdeki dönemde İzmir ve Ege'den gelen herkesin görmek isteyeceği bir yer olacağını dile getirdi...




Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Uzundere Rekreasyon Alanı'nın önümüzdeki dönemde  İzmir  ve Ege'den gelen herkesin görmek isteyeceği bir yer olacağını söyledi.

Karabağlar Belediyesi'nin projesi olan ve 250 hektar üzerine yapılan Uzundere Rekreasyon Alanı'nı şair ve yazar Sunay Akın'a gezdiren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Uzundere, Karabağlar Belediyesi'nin önemli projelerinden biri. Burayı sadece İzmir'den değil, Ege'den gelecek olan herkesin ziyaret etmek isteyeceği bir cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Sayın Sunay Akın ile alanı dolaşarak düşüncelerimizi paylaştık. Kendisinin de önerilerini dinledik" dedi.


Heykel figürlü binalar

Özellikle 37.5 metre yüksekliğindeki 4 katlı Nasreddin Hoca figürlü heykel bina ile Nuh'un Gemisi'nin figüre edildiği binaya hayran kaldığını söyleyen Sunay Akın, yapılacak projenin tüm Türkiye'ye hatta dünyaya örnek olabilecek bir proje olacağına inandığını ifade etti.



Yeni Asır


Geri Dön