23 / 04 / 2024

Vadikent Ankara güncel fiyatlar!

Vadikent Ankara güncel fiyatlar!

Firma: Kom Yapı

Proje: Ankara Vadikent

Teslimlerin bu yıl Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Vadikent Ankara'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen konutlar bulunuyor. İşte Vadikent Ankara güncel fiyatlar...



Vadikent  Ankara  güncel fiyatlar bilgisinden bahsetmeden önce projenin özelliklerine değinelim.  Kom Yapı  imzası ile hayata geçirilen projede toplam 570 adet konut yer alıyor.


Dairelerin büyüklükleri 135 metrekare ile 165 metrekare arasında değişen Vadikent Konutları Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa ediliyor. Projede 9 bloktan meydana geliyor.


Keçiören Vadikent Evleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Satışları devam eden proje 167 bin 110 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Vadikent Keçiören Konutları güvenlik, yüzme havuzu, otopark, fitness center, spor alanları gibi ortak kullanım alanlarına sahip.


Vadikent Ankara güncel fiyatlar!

Konut teslimlerinin Aralık 2015 tarihinde yapılması öngörülen Kom Yapı Vadikent fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Keçiören Vadikent adres: Yükseltepe Mh. Keçiören Altındağ/Ankara 


Vadikent satış ofisi iletişim

Telefon: 0 312 236 44 66

Web adresi: www.komyapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön