28 / 03 / 2024

Vadişehir 2. etap konutları satışa çıktı!

Vadişehir 2. etap konutları satışa çıktı!

600 konutluk ilk etabında 450 konutun satıldığı Vadişehir Başakşehir projesinin ikinci etabı da metrekaresi 3 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa açıldı..



Tamamlandığında  Başakşehir bölgesindeki konut sayısını 10 bine çıkaracak olan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 600 konutun 450'si alıcı bulurken projenin ikinci etabı da satışa açıldı. 550 milyon liralık yatırımla, 4 etap olarak hayata geçirilmekte olan Vadişehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve Osmanlı Konakları seçenekleri sıralanırken projede arsa alanının yüzde 75'ini peyzaj alanları oluşturyor.

 

Alanları 126 metrekareden başlayıp 420 metrekareye kadar yükselen dairelerden oluşan Vadişehir 2. Etap projesinde metrekare birim fiaytları 3 bin 800 lira ile 4 bin 800 lira arasında farklılık gösterirken kamu yaırımları sonrasında projede metrekare birim fiyatlarının 8 bin liraya kadar ulaşması bekleniyor.


Star



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Başakşehir'in yeni projesi Vadişehir, yeni etaplarıyla bölgeye adını vermeyi hedefliyor. Bölgedeki yeni yatırımlar hakkında bilgi veren Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, yapılacak yeni etaplarla birlikte projenin şehir parkının yam başında, yeni bir şehir oluşturacağını belirtti. Yüksel Akgül şöyle konuştu; "Projemiz lansmandan bugüne dek yüzde 50 civarında bir kazanç sağladı. Şu an metrekare fiyatlarımız 3.800 - 4.800 TL bandında. Proje tamamlandığında metrekaresinin 8.000 TL olmasını öngörüyoruz. Projede oluşturduğumuz mahalle konsepti büyük beğeni topladı. Dairelerimizin tamamı geniş ve ferah kullanım alanları sunacak şekilde tasarlandı. Projedeki en küçük dairemiz ise 126 metrekare"


Yeni Yüzyıl



Haber Sabah Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


BAŞAKŞEHİR'DE iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabında satışlar başladı. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın ortak girişimiyle, hayata geçirilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60'ı ise satıldı. 


Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, projenin ilk etabında metrekare satış fiyatlarının 3 bin liradan başladığını hatırlatırken, yeni etabın 3 bin 800 liradan satılacağını söyledi. Proje bitiminde metrekare fiyatlarının 8 bin liraya kadar çıkmasını beklediklerini anlatan Akgül, "29 Mart'ta ilk lansmanı yaptığımızdan bu yana siyasi açmazlar içinde bile çok iyi bir satış yaptık. Bölge sürekli değerleniyor. Geniş yaşam koıısepti uyguluyoruz. En küçük dairemiz 126 metrekare. Bölge insanı bunu istiyor. TOKİ'nin duyurduğu 1.5 milyon metrekarelik şehir parkının yanında olması da ilgiyi artırıyor" dedi. 


BLOK SATTI 

Akgül, 550 milyon lira yatırım yaptıkları Vadişehir de teslimleri 2017 yılının ilk çeyreğinde başlatacaklarını hatırlatarak, ilk etapta bir bloğun yerli bir yatırımcı tarafından alındığını vurguladı. Akgül, "Sanırım kira ile değerlendirecek. Bölge şehir hastanesi, metrolar ve nıega projelere yakınlığıyla yabancı yatırımcının da gözdesi" diye konuştu. Akgül, bölgede 2025 yılına kadar faaliyet gösterecek arazi stokları olduğunu belirtirken, aynı ortaklı projelere devam edeceklerini ifade etti. 


YENİ PROJELER YOLDA


Akgül, "Vadişehir'in mahalle kültürünü yaşatacak konsepti müşterilerimiz tarafından beğenildi ve konumun getirdiği avantajlar da yatırımcıların talebini artırdı. Bizler de Vadişehir projemizde oluşturduğumuz bu ortaklığı devam ettirme kararı alarak, bölgedeki yatırımlarımıza yenilerini eklemek üzere çalışmalara başladık" dedi. 


Başakşehir bölgesinde Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve Intes Yapı ortaklığıyla Vadişehir markalı yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Akgül, "Bu bölgede aktif şekilde faaliyet göstererek Vadişehir markalı yaklaşık 10 konutu daha hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı. 


Sabah Ek




Haber Star Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı...


Başakşehir'de iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabında satışlar başladı. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordû Yapı ve İntes Yapı'nm ortak girişimiyle, hayata geçirilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60'ı ise satıldı. Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, projenin ilk etabında metrekare satış fiyatlarının 3 bin liradan başladığını hatırlatırken, yeni etabın 3 bin 800 liradan satılacağını söyledi. Proje bitiminde metrekare fiyatlarının 8 bin liraya kadar çıkmasını beklediklerini anlatan Akgül "29 Mart'ta ilk lansmanı yaptığımızdan bu yana siyasi açmazlar içinde bile çok iyi bir satış yaptık. Bölge sürekli değerleniyor. Geniş yaşam konsepti uyguluyoruz. En küçük dairemiz 126 metrekare. Bölge insanı bunu istiyor. TOKİ'nin duyurduğu 1.5 milyon metrekarelik şehir parkının yanında olması da ilgiyi artırıyor" dedi. 


BLOK SATTI 

Akgül, 550 milyon lira yatırım yaptıkları Vadişehir'de teslimleri 2017 yılının ilk çeyreğinde başlatacaklarını hatırlatarak, ilk etapta bir bloğun yerli bir yatırımcı tarafından alındığını vurguladı. Akgül "Sanırım kira ile değerlendirecek. Bölge şehir hastanesi, metrolar ve mega projelere yakınlığıyla yabancı yatırımcının da gözdesi" diye konuştu. Akgül, bölgede 2025 yılma kadar faaliyet gösterecek arazi stokları olduğunu belirtirken, aynı ortaklı projelere devam edeceklerini ifade etti. 


ARAZİ STOKU VAR 

Akgül "Vadişehir'in mahalle kültürünü yaşatacak konsepti müşterilerimiz tarafından beğenildi ve konumun getirdiği avantajlar da yatırımcıların talebini artırdı. Bizler de Vadişehir projemizde oluşturduğumuz bu ortaklığı devam ettirme karan alarak, bölgedeki yatırımlarımıza yenilerini eklemek üzere çalışmalara başladık. Bu kapsamda Başakşehir bölgesinde Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla Vadişehir markalı yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu bölgede aktif şekilde faaliyet göstererek Vadişehir markalı yaklaşık 10 konutu daha hayata geçireceğiz" dedi. 



Star Ek


Geri Dön