19 / 04 / 2024

Vadişehir Bahçeşehir iletişim!

Vadişehir Bahçeşehir iletişim!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Bahçeşehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla inşa edilen projede toplam 650 adet daire bulunuyor.



Vadişehir Bahçeşehir projesinde ön talep süreci devam ediyor. 50 adet cadde mağazasının bulunduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, spor alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna ve dinlenme alanları gibi sosyal imkanları bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde toplam 650 adet daire bulunuyor. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla inşa edilen proje 17 blok şeklinde yükseliyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi seçeneklerle dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor. 


Vadişehir Bahçeşehirprojesi metro durağına yakın mesafede yükseliyor. Yüzde 75 alanının yeşil için ayıran projede bağımsız birimlerin satışları yarın başlayacak.


Vadişehir Bahçeşehir iletişim!

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön