20 / 04 / 2024

Vadişehir’in cadde dükkanları 23 Eylül'de satışta!

Vadişehir’in cadde dükkanları 23 Eylül'de satışta!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor.Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin indirimi yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.



Mimarisiyle, konforuyla, manzarasıyla, çok özel ayrıcalıklarıyla öne çıkan Vadişehir'in; sınırlı sayıda üretilen Cadde Dükkanları; hemen teslim hemen tapu imkanları ile 48 ay vade farksız ve alternatifli ödeme seçenekleri ile satışa sunulan Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin iskontosu yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.


Tamamı satılan ve Eylül 2017 tarihinde teslimine başlanacak 608 konutluk Vadişehir projesinin; sınırlı sayıda üretilen Cadde Dükkânlarının 23 Eylül’deki satış ihalesini, Müzayedeci By Olkan Güneş tarafından hazırlanacak ve yönetilecek.


Yatırımcıların yoğun ilgisi daha şimdiden, 25 metre genişliğindeki Seyrantepe Bulvarına cepheli Vadişehir Cadde Dükkânlarının bölgesinde alışveriş ve yaşamın yeni adresi olacağını gösteriyor.


İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’in, artan nüfus ve trafik yoğunluğuna karşı kuzey güney aksında uzanan ulaşım yollarına yeni alternatiflerden olan Seyrantepe Bulvarı, Vadişehir Cadde Dükkanlarının önünden ve konut imar alanlarının içinden geçerek TEM otoyoluna doğru uzanarak Başakşehirlilerin kullanacağı önemli alternatif güzergah olacağına işaret ediliyor.



Bilgi için

Tel: 444 8 066

Web: www.vadisehir.com.tr


Geri Dön