27 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar etabı için yabancı yatırımcılardan talep geliyor!

Vadistanbul Bulvar etabı için yabancı yatırımcılardan talep geliyor!

Vadistanbul 'un TEM, metro, üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla her yöne ulaşım imkânı sağlayan bir yasam merkezi olması bekleniyor. Projenin Bulvar etabı yabancı yatırımların ilgisini çekiyor.





ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında Ayazağa'da hayata geçen Vadistanbul projesinde 1.111 konutluk ilk etabının kaba inşaatı yıl sonunda tamamlanıyor. 


Projesinin ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otellerden oluşan Bulvar etabı yabancı yatırımların ilgisini çekiyor. 


Vadistanbul'da 1.111 konuttan oluşan ilk etapta sona gelindi. Çalışmaların hızla devam ettiği projenin, ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otellerden oluşan Vadistanbul Bulvar etabı için yabancı yatırımcılardan talep geliyor. 


1.5 MİLYAR TL YATIRIM 


Toplamda 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen projede; 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 700 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 240 bin metrekare ofis alam ile 48 bin metrekare toplam alana sahip 5 ve 4 yıldızlı oteller bulunacak. 1 milyon 100 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul, arsa hariç 1 milyar 500 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 1+1,2+1,3+1,4+1 ve 5+1 dubleks dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 465 bin TL'den başlıyor. TEM Otoyolu'nun yanı başında konumlandırılan Vadistanbul, konumu itibariyle Maslak ve Büyükdere Cadde'sinin alternatifi olarak görülüyor. 


Dünya


Geri Dön