19 / 04 / 2024

Vaditepe kampanya avantajı sunuyor!

Vaditepe kampanya avantajı sunuyor!

Kiptaş imzasıyla Ekim 2013'ten itibaren Bahçeşehir'in en değerli arazisi üzerine konumlandırılan "Vaditepe Bahçeşehir'de, bloklar bir bir yükseliyor. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere cazip ödeme seçenekleriyle yeni bir kampanya süreci başlatıld



Kiptaş imzasıyla Ekim 2013'ten itibaren Bahçeşehir'in en değerli arazisi üzerine konumlandırılan "Vaditepe Bahçeşehir'de, bloklar bir bir yükseliyor. Bölgenin en çekici mevkii olan gölete nazır projeden daire satın alarak hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere cazip ödeme seçenekleriyle yeni bir kampanya süreci başlatıldı.  Kiptaş  Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Lansmana çıktığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören projede yer alan son bin daire için cazip ödeme seçenekleriyle final kampanyası düzenledikleri mesajını verdi. 


SATIŞ OFİSİNE DAVET 

Vaditepe'de yerini almak isteyenleri Topkapı'daki Kiptaş merkezinden önce Bahçeşehir'de açılan satış ofisine davet eden Yıldırım, "Vaditepe'li olmak için geç değil. Örnek dairemizi gezip, hızla yükselen bloklardan her hangi birisinde yaşamayı hayal edenlere yeni bir fırsat sunuyoruz" dedi. 


ÇOKLU DAİRE TİPİ MEVCUT 

Bahçeşehir'in, göl manzarasına en hakim noktası üzerinde konumlandırılan ve Ekim 2013'te lansmanı yapılan 'Kiptaş- Vaditepe Bahçeşehir' projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar farklı tiplerde daireler yer alıyor. 


Yeni Akit 


Vaditepe Bahçeşehir iletişim

Telefon:  212 428 88 00

Web Adresi: http://vaditepebahcesehir.com/


Geri Dön