18 / 04 / 2024

Vaditepe'de 48 ay 0 faiz imkanı!

Vaditepe'de 48 ay 0 faiz imkanı!

KİPTAŞ, 4 bin konutluk Vaditepe projesiyle, yatırımcıdan yoğun talep görüyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede 8 ay gibi kısa bir sürede blokların büyük kısmında kaba inşaat tamamlandı




Türkiye'de 70 bin nitelikli konutun inşasına imza atan KİPTAŞ, 4 bin konutluk Vaditepe projesiyle, yatırımcıdan yoğun talep görüyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede 8 ay gibi kısa bir sürede blokların büyük kısmında kaba inşaat tamamlandı


Bahçeşehir'in en değerli arazisinde hızla yükselen Vaditepe'de konutların büyük kısmı sahiplerini bulurken, avantajlı fiyatlarla satışlar devam ediyor. İnşa edildiği bölgeye büyük değer kazandıran ve gelişiminde öncü olan Vaditepe, KİPTAŞ, güvencesiyle birlikte yatırımcıların da yoğun talebini çekiyor. Satışların devam ettiği Vaditepe'de, örnek daire üzerinden inceleme imkanı da sunuluyor. İnşaat sektöründeki büyük yatırımlarıyla, Türkiye'ye kazandırdığı 70 bini aşkın nitelikli konutla gayrimenkul sektörünün en güvenilir kuruluşları arasında yer alan KİPTAŞ, yeni projesi "Vaditepe Bahçeşehir" ile büyük bir başarıya daha imza atıyor. 8 aylık bir sürede blokların büyük kısmında kaba inşaat tamamlanırken, projenin silueti de ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında yoğun bir ilgiyle satışa sunulan projede dairelerin büyük çoğunluğu sahiplerini bulurken, kalan son daireler de 302 bin 125 TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla alıcı buluyor. Bahçeşehir'in en değerli ve en büyük arazisi üzerinde yükselen Vaditepe Bahçeşehir, oturum amaçlı alım yapan tüketicilerin ilgisini çekerken, yatırımcıların da yoğun talebiyle karşılıyor. Vaditepe Bahçeşehir'de teslimlerin 2015'in Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


48 AYA KADAR SIFIR FAİZ 

Vaditepe Bahçeşehir'de 48 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sunuluyor. Ayrıca projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat, 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla, uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanabiliyor. 


ÖRNEK DAİREYE ZİYARETE AÇILDI 

Sosyal donatıları, geniş peyzaj alanları, proje çevresindeki kamu alanları ve kolay ulaşım imkanlarıyla çocuklu ailelerin öncelikli tercihi arasında konumlanan Vaditepe Bahçeşehir'in örnek dairesi ziyarete açılmasıyla birlikte yatırımcılar ve alıcılar tarafından ilgiyle izleniyor. 



Sabah


Geri Dön