20 / 04 / 2024

Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı!

Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı!

Bağdat Caddesi’nde inşa edilen Park Residence Cadde projesinde teslime hazır daireler için yeni bir kampanya başladı. Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı.




Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat'ın sahibi olduğu Park Residences Cadde projesinde daire satışları devam ediyor. Projede teslime hazır daireler için 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. 

 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, 44 katlı 4 bloktan meydana gelen Park Residence Cadde projesinde 2023 yılına kadar toplam 60 ay vade ile satışa sunulan dairelere kampanya süresince sabit TL fiyatları ve yüzde 0 faiz ile sahip olunabiliyor. 

 

Park Residences Cadde projesinde 102'den 690 metrekareye kadar değişik yaşam tarzlarına hitap eden rezidans daireler yer alıyor. 

 

Park Residence Cadde projesinde iki çeşit 1+1, 2+1, iki çeşit 3+1, 4+1 ve penthouse seçenekleri bulunuyor. Projede fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, manzaralı lounge alanları, çocuk ve genç oyun odaları, toplantı odaları, yürüyüş parkuru bulunuyor.


Geri Dön