25 / 04 / 2024

Vakıf GYO İzmir projesi yönetim sözleşmesini feshetti!

Vakıf GYO İzmir projesi yönetim sözleşmesini feshetti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Projesi proje yönetim sözleşmesini Proplan Proje Yönetim ile imzalamıştı. Ancak proje yönetim işinin Vakıf GYO nezdinde yürütülmesine karar verilmesi sebebiyle sözleşme fesedildi...



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  İzmir  Projesi proje yönetim sözleşmesi feshi hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO mülkiyetinde bulunan, İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 ada, 1 parselde yer alan taşınmazın üzerinde gerçekleştirilmesi planlanan İzmir Konak Karma Projesi, Proje Yönetim Hizmeti İşi için Proplan Proje Yönetim ve Danışmanlık Tic. A.Ş. firması ile imzalanmış olan sözleşme; yüklenici hizmetleri sözleşmesinin, geliştirme, üretim, satış ve pazarlama hizmetleri de dahil olmak üzeri "Hasılat Paylaşımı Gelir Modeli" usul ve esasları çerçevesinde imzalanmış olması ve proje yönetim işinin Vakıf GYO nezdinde yürütülmesine karar verilmesi sebebiyle, firma ile iyi niyet çerçevesinde ve karşılıklı olarak mutabakata varılarak feshedildi.

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz mülkiyetinde bulunan, İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 ada, 1 parselde yer alan taşınmazın üzerinde gerçekleştirilmesi planlanan İzmir Konak Karma Projesi, Proje Yönetim Hizmeti İşi için Proplan Proje Yönetim ve Danışmanlık Tic. A.Ş. firması ile imzalanmış olan sözleşme; yüklenici hizmetleri sözleşmesinin, geliştirme, üretim, satış ve pazarlama hizmetleri de dahil olmak üzeri "Hasılat Paylaşımı Gelir Modeli" usul ve esasları çerçevesinde imzalanmış olması ve proje yönetim işinin Şirketimiz nezdinde yürütülmesine karar verilmesi sebebiyle, firma ile iyi niyet çerçevesinde ve karşılıklı olarak mutabakata varılarak feshedilmiştir.


Geri Dön