26 / 04 / 2024

Vakıf GYO İzmir projesi

Vakıf GYO İzmir projesi

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Projesi proje yönetim sözleşmesini Proplan Proje Yönetim ile imzalamıştı. Ancak proje yönetim işinin Vakıf GYO nezdinde yürütülmesine karar verilmesi sebebiyle sözleşme fesedildi...

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değerini açıkladı. İşte Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin toplam değeri...

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesi için imzalar atıldı. Peki İki Konak projesinin sözleşme bedeli ne kadar? Projeyi hangi firma inşa edecek? İşte merak edilenler... 

Vakıf GYO İki Konak projesinin 2022 değeri belli oldu! 

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Vakıf GYO İzmir Konak projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Vakıf GYO İzmir Konak projesinin 2022 değeri...

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan 8604 ada 4 parsel, 8604 ada 1 parsel ve 8603 ada 1 parsellerde yer alan gayrimenkullerinin değerleri belli oldu. Peki Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli parsellerinin değerleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO'nun İzmir Konak'taki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO, İzmir Konak'ta yer alan gayrimenkullerine yönelik değerleme raporu yayınladı. Vakıf GYO'nun İzmir Konak'ta gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO İzmir Konak parsellerinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun İzmir ili, Konak ilçesi, 8603 ada 1 parsel, 8604 ada 1 parsel ve 8604 ada 4 parselde yer alan gayrimenkullerinin değeri belli oldu. 

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir Aliağa ilçesindeki binaya ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Vakıf GYO'nun Aliağa gayrimenkulünün değeri KDV dahil 13 milyon 245 bin TL olarak belirlendi.  

Vakıf GYO Aliağa dükkan değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu dükkana ait değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO İzmir Aliağa dükkanı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Aliağa ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Konak arsaları değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Konak ilçesi 8604 ada 4,1 parselde bulunan, 8603 ada 1 parselde bulunan ve 8601 ada 2 parselde bulunan arsalara ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO sermayesini 460 milyon TL'ye çıkaracak!

Vakıf GYO'nun 230 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak Esas Sözleşmemizin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. maddesinin tadiline Sermaye Piyasası Kurulu'nun 02 Haziran 2020 tarih ve 12233903-340.05.05-E.5497 sayılı yazısı ile onay verildi.

Vakıf GYO'nun İzmir Konak Karma Projesi değerleme raporu!

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesine ilişkin, Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği Madde 22 (d) uyarınca hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Vakıf GYO 2019 yılı hesap dönemine ilişkin olarak herhangi bir kar dağıtımı yapılamayacağı hususunun Genel Kurulun onayına sunulmasına karar verildi. 

Vakıf GYO İzmir projesi Haberi

Vakıf GYO İzmir projesi

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Projesi proje yönetim sözleşmesi feshi hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO mülkiyetinde bulunan, İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 ada, 1 parselde yer alan taşınmazın üzerinde gerçekleştirilmesi planlanan İzmir Konak Karma Projesi, Proje Yönetim Hizmeti İşi için Proplan Proje Yönetim ve Danışmanlık Tic. A.Ş. firması ile imzalanmış olan sözleşme; yüklenici hizmetleri sözleşmesinin, geliştirme, üretim, satış ve pazarlama hizmetleri de dahil olmak üzeri "Hasılat Paylaşımı Gelir Modeli" usul ve esasları çerçevesinde imzalanmış olması ve proje yönetim işinin Vakıf GYO nezdinde yürütülmesine karar verilmesi sebebiyle, firma ile iyi niyet çerçevesinde ve karşılıklı olarak mutabakata varılarak feshedildi.

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz mülkiyetinde bulunan, İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 ada, 1 parselde...