25 / 04 / 2024

Vakıf GYO Maltepe projesi bu yıl satışta!

Vakıf GYO Maltepe projesi bu yıl satışta!

Firma: Vakıf GYO-Obaköy

Proje: Vakıf GYO-Obaköy Maltepe

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Maltepe'de hayata geçiriği konut projesinde hafriyat çalışmaları devam ediyor. Projenin bu yıl satışa çıkması planlanıyor...



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Maltepe'de hayata geçirilen konut projesi 15 bin 264 metrekare arsa alanı üzerinde geliştiriliyor. 

Vakıf GYO Maltepe projesi şu an hafriyat aşamasında. Yüzde 90 oranında bu yıl satışa çıkması planlanan projede çalışmalar tam gaz devam ediyor. 

Vakıf GYO Maltepe projesinde 316 adet daire ile 1 adet ticari ünitenin yer alması planlanıyor. Lansmanı henüz yapılmayan proje 2 blok olarak tasarlandı. Projde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer alacak. Projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, otopark gibi sosyal olanaklar mevcut olacak. 

Vakıf GYO bu yıl başında yaptığı Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) açıklamasında; projenin yüzde 99'unu satın aldığını duyurmuştu. Projenin yüzde 99'u Vakıf GYO'ya, yüzde 1'i ise Obaköy'e ait. Detaylar için tıklayın


Tel: 0 216 527 66 66
Web: http://www.vakifgyo.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön