20 / 04 / 2024

Vakıf GYO'dan yönetim kurulu üye değişikliği!

Vakıf GYO'dan yönetim kurulu üye değişikliği!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi değişikliği Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı...



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyelerinden Muhammed Onay Özkan ve Olcay Çeçen görevlerinden istifaen ayrılmış olup, kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Hazım Akyol ve Alper Ersoy Yönetim Kurulu Üyeliklerine atandı.

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayın Muhammed Onay ÖZKAN ve Sayın Olcay ÇEÇEN görevlerinden istifaen ayrılmış olup, kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Sayın Hazım AKYOL ve Sayın Alper ERSOY Yönetim Kurulu Üyeliklerine atanmıştır.

Şirketimiz Yönetim Kurulu Üye Değişikliğine ilişkin 01.02.2019 tarihinde yapılan açıklamamız aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir :

Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyelerinden  Sayın Mahmut Süleyman GÜVEN ve Sayın Olcay ÇEÇEN görevlerinden istifaen ayrılmış olup, kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Sayın Hazım AKYOL ve Sayın Alper ERSOY Yönetim Kurulu Üyeliklerine atanmıştır.


Geri Dön