25 / 04 / 2024

Vakıfbank, Akbank, Yapı Kredi'den sonra şimdi TEB duyurdu! 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli kredi fırsatı! Hemen başvurun!

Vakıfbank, Akbank, Yapı Kredi'den sonra şimdi TEB duyurdu! 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli kredi fırsatı! Hemen başvurun!

TEB, Hoş Geldin Kredisi ile 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi sunuyor. İşte TEB Hoş Geldin Kredisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



TEB, Hoş Geldin Kredisi ile yüzde 1,64'ten başlayan faiz ve 36 aya varan vadelerle kredi imkanı sunuluyor. TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası kapsamında 3 ay erteleme fırsatı da sunuluyor. 

Vakıfbank, Akbank, Yapı Kredi den sonra şimdi TEB duyurdu! 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli kredi fırsatı! Hemen başvurun!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını araştırıyor ve merak ediyor. TEB, ihtiyaç kredisinde harekete geçti ve yeni bir kampanyaya imza attı. 

İşte TEB Hoş Geldin Kredisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve başvuru şartları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön