18 / 04 / 2024

VakıfBank konut kredisi kampanyası!

VakıfBank konut kredisi kampanyası!

VakıfBank Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi kampanyası dahilinde bankadan satışa çıkan yüzlerce konut için indirimler ve düşük faiz oranları ile cazip konut fırsatları sunuyor.



VakıfBank ipotekli sorunlu krediler karşılığında mülkiyeti bankaya geçen konut, arsa ve işyerleri için özel avantajlarla kredi kullandırıyor. Banka yurt genelince yüzlerce konutu satışa çıkardığı kampanya için konutların liste fiyatları üzerinden yüzde 20 indirim uyguluyor.

Konut Kredisi Faiz Oranları

VakıfBank’ın satışa sunduğu bireysel konut, arsa, işyeri niteliğinde olan taşınmazlar için 500.000 TL’ye kadar olan talepler için yüzde 0.99 , 500.001 TL ve üzerinde olan talepler için yüzde 1.15 faiz oranı ve 15 yıla varan vadelerle konut kredisi kullandırıyor.

Konut Kredisi Masrafları

VakıfBank’ın banka gayrimenkulü konut kredisi kullanımlarında standart konut kredilerinden alınan ekspertiz ücreti ve DASK gibi masrafları da kendi karşılayarak tüketiciden masraf talep etmiyor. Kredi kampanyasından faydalanabilmek için banka hayat sigortası kullanılmasını zorunlu tutuyor. Hayat sigortası müşterinin yaşı, cinsiyeti, vb. kriterlere ve kredi tutarına, vadesine, ödeme koşullarına bağlı olarak değişse de yıllık ortalama 300 TL seviyelerinde yer alıyor.

Konut Kredisi Hesaplama

Banka gayrimenkulü konut kredisi için 200.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama yapılığında kredinin 15 yıl vadede toplam geri ödemesi 430.000 TL’ ye karşılık geliyor. Kredinin aylık taksitleri 2.385 TL’ ye karşı geliyor.


Geri Dön