19 / 04 / 2024

Vakıfbank polis maaş promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak?

Vakıfbank polis maaş promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak?

Polis maaşı promosyonlarının ne zaman ödeneceği merak ediliyor. Vakıfbank tarafından yatırılacak olan promosyon için heyecanlı bekleyiş devam ederken milyonlarca kişi "Vakıfbank polis maaş promosyonu ne zaman yatacak? Polis maaş promosyonu yattı mı? sorularına yanıt arıyor. İşte, 2022 polis maaş pro



Vakıfbank polis (Emniyet Genel Müdürlüğü) maaş promosyonu ne zaman yatar? İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polislerin promosyon ödemeleri için Vakıfbank ile anlaşma imzalanmıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yaptığı anlaşma sonrası promosyon alacak polisler ödemelerin yapılacağı güne odaklanmış durumda. Vakıfbank polis maaş promosyonu yattı mı? Vakıfbank polis maaş promosyonu ne zaman yatar? İşte bütün detaylar…

VAKIFBANK POLİS MAAŞ PROMOSYONU NE ZAMAN YATACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, imzalanan yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecek.

EGM’den yapılan açıklamaya göre polislere 36 ay için 27 bin TL promosyon ödemesi yapılması karara bağlandı. Promosyon ödemelerinin peşin ve tek seferde 2022 yılının Kasım ayında ödenmesi bekleniyor.

VAKIFBANK POLİS MAAŞ PROMOSYONU KAÇ LİRA?

Emniyet Genel Müdürlüğü, Vakıfbank ile yapılan yeni banka maaş promosyonuna ilişkin anlaşmaya göre, tüm personele tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmadan 27 bin TL ödenmesinin karara bağlandığını duyurdu.

 


Geri Dön