26 / 04 / 2024

Vakıfbank’tan emeklilere 15 bin lira düşük faizli kredi!

Vakıfbank’tan emeklilere 15 bin lira düşük faizli kredi!

Emekli vatandaşlara Vakıfbank’tan güzel haber geldi. Milyonlarca kişiye 15 bin lira ödeme yapılacağı açıklandı. Düşük faizli kredi kampanyasına ilişkin araştırmalar başladı. İşte Vakıfbank tarafından verilen 15 bin liralık kredi hakkında tüm ayrıntılar…



Enflasyon oranları yükseldikçe market raflarındaki fiyatlar da sürekli yukarı yönlü değişiyor. Art arda gelen zamlarla birlikte vatandaşın alım gücü de azalıyor. Pandeminin de etkisiyle artan ekonomik sııntılar vatandaşları acil nakit bulmak zorunda bıraktı.

Vatandaşlar borçlarını düşük faizli kredilerle kapatma yoluna giderken en düşük faizli kredi veren bankaları da araştırmaya ve sorgulamaya başladılar.

Özellikle de emekli vatandaşlar, maaşlarının düşüklüğü nedeniyle daha fazla zorluk çekerken Vakıfbank düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu. Vakıfbank’ın vereceği 15 bin liralık düşük faizli kredi ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde...

VAKIFBANK'TAN EMEKLİLERE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ İMKANI

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Vakıfbank maddi sıkıntı çeken vatandaşların imdadına yetişti. Vakıfbank, müşteri sayısını arttırmak amacıyla bu kredi kampanyasını başlatırken bir yandan da nakit sıkıntısı yaşayan emekli vatandaşlara da destek veriyor. Acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlar için Vakıfbank 15 bin liralık krediye sadece yüzde 1.91 faiz oranı ekliyor. Bu kredi de 36 aya varan vade ile aylık ödemeler halinde ve taksit tutarı 625 bin 74 lira olarak açıklandı.


Geri Dön