26 / 04 / 2024

Vakıfbank'tan müjde geldi! Hemen bakın, geç kalmayın!

Vakıfbank'tan müjde geldi! Hemen bakın, geç kalmayın!

Peş peşe gelen zamlar yüzünden vatandaşlar, indirim ve promosyon aramaya başladı. Pek çok banka da müşterilerine özel kampanyalar sunmaya başladı. Bunlardan biri Vakıfbank'tan geldi! İşte ayrıntılar...



Peş peşe gelen zamlar yüzünden vatandaşlar, indirim ve promosyon aramaya başladı. Çoğu banka müşterilerine özel kampanyalar düzenlemeye başladı. Bunlardan biri Vakıfbank oldu. Banka müşterilerine marketlerde kazanabilecekleri 150 TL'lik worldpuan verecek. Vakıfbank, market alışveriş yapan müşterilerine özel hazırladığı kampanyayı paylaştı. Böylece tüm kampanya dönemi boyunca Vakıfbank müşterilerine toplam 150 TLworldpuan sunulacak.

Peki, kampanya detayları neler? Kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? İşte ayrıntılar...

KAMPANYA AYRINTILARI

VakıfBank Worldcard  1-31 Ekim 2022 2022 tarihleri ​​arasında, Worldpua'da dünya üyesi firmalardan gıda marketleri, et dükkanları, sebzeciler ve şarküterilerde ilk kez en az 200 TL'lik alışverişlerde, Worldpua'da yapılan her 200 TL ve üzeri alışverişte 15 TL bağışta bulunulacak. Toplam 150 TL. 

Kampanya bir müşteri için geçerlidir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Kampanya ile müşteri maksimum 150 TL Worldpuan kazanabilir. 

Kampanya, aynı gün aynı satıcıdan aynı anda yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişi kapsar.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön