24 / 04 / 2024

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.



Aşçıoğlu İnşaat yeni projesi Valentium Ispartakule projesi için düğmeye bastı. Ispartakule'de inşa edilecek olan proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. 

Valentium Ispartakule projesi İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi, 633 ada 1 parsel üzerinde yükselecek. Proje 465 milyon 852 bin 300 TL'ye mal olacak.

574 konut ve 22 ticari ünitenin yer aldığı Valentium Ispartakule projesi 3 blok olarak inşa edilecek. Söz konusu projenin arsa alanı 19 bin 934 metrekare, inşaat alanı ise 43 bin 742 metrekare olarak belirtildi.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu ndan Ispartakule ye 574 konutluk yeni proje!

Ispartakule Valentium projesindeki B blok konut kullanımlı, A ve C Bloklar ticaret+konut kullanımlı olacak şekilde inşa edilecek. Projenin taban oturum alanı 6 bin 314 metrekare olarak açıklandı.

Verilen detaylara göre, proje sahası, İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, 633 ada 1 parsel üzerinde yer almakta olup, söz konusu parselin mülkiyeti Beyoğlu Grup Proje ve İnş. A.Ş. ismine kayıtlı.

Peki Ispartakule Valentium'da hangi konut tipleri yer alıyor? Projenin inşaatı ne zaman tamamlanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...


Geri Dön