26 / 04 / 2024

Validebağ Konakları Dap Yapı ödemeler!

Validebağ Konakları Dap Yapı ödemeler!

Firma: DAP Yapı

Proje: Validebağ Konakları

Validebağ Konakları Dap Yapı ödemeleri faizsiz 50 ay taksitle yapılıyor. Validebağ Konakları'nda teslimler 36 ay sonra gerçekleştiriliyor...




Validebağ Konakları projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Altunizade bölgesinde inşa ediliyor. Emlak Konut güvencesiyle yükselen  Validebağ Konakları  projesi  DAP Yapı  imzasını taşıyor.


Validebağ Konakları Altunizade projesinde alanları 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişen 1+0'dan 6+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor.


Validebağ Konakları Altunizade projesinde teslimler 36 ay sonra gerçekleştiriliyor. Validebağ Konakları projesinde metrekare birim fiyatı 12 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor.


Validebağ Konakları Dap Yapı ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinattan sonra sıfır faizle 50 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Validebağ Konakları projesi beş katlı 11 blokta 368 daire ve ticari birimlerden oluşuyor.


17 bin 237 metrekare alanda hayata geçirilen Validebağ Konakları projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanı, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Tel: 444 93 27

Web: http://validebagkonaklari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön