24 / 04 / 2024

Validebağ Konakları Dap Yapı ödeme seçenekleri!

Validebağ Konakları Dap Yapı ödeme seçenekleri!

Firma: DAP Yapı

Proje: Validebağ Konakları

1+0'dan 6+1'e kadar daire alternatifleri sunulan Validebağ Konakları Dap Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 5 peşinat avantajı bulunuyor...



DAP Yapı tarafından İstanbul Altunizade'de hayata geçirilen  Validebağ Konakları  projesi, Emlak Konut güvencesne sahip. Proje 17 bin 237 metrekare alan üzerinde beş katlı 11 blok olarak yükseliyor. 


Validebağ Konakları toplam 368 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Projedeki konakların 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Altunizade Validebağ Konakları'nda 1+0'dan 6+1'e kadar konut seçenekleri mevcut. Validebağ Konakları'nın büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiyor.


Validebağ Konakları  DAP Yapı  ödeme seçenekleri!


Validebağ Konakları Dap Yapı ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinat sonrasında vade farksız 50 ay taksitli ödeme ile konut sahibi olunabiliyor. Validebağ Konakları'nda metrekare birim fiyatı 12 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.  


Validebağ Konakları projesinde, spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark, dinlenme alanı gibi imkanlar sunuluyor. 



Tel: 444 93 27

Web: http://validebagkonaklari.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön