20 / 04 / 2024

Vanucci, Granato'da klasiği modern hayatla buluşturuyor

Vanucci, Granato'da klasiği modern hayatla buluşturuyor

Zengin mutfak portföyünde 14 seri ve bu serilere bağlı 30 farklı model bulunduran Vanucci, Granato'da klasik çizgileri modern hayatla buluşturuyor



Özgün mutfak tasarımlarıyla her boyuttaki mutfak için sayısız çözüm sunan Vanucci, kullanıcılarının klasik tutkusunu modern yaşama Granato ile dâhil ediyor. Hem klasik çizgilerden hem de modern bir tasarımdan vazgeçmek istemeyenler için tasarlanan Granato, kalın masif çerçeveleriyle modası asla geçmeyecek bir mutfak yaratıyor. Dünü, bugünü ve yarını ahenk içinde mutfaklara taşıyan Granato'da kiraz, yıkanmış meşe, venge, ceviz, ipek mat beyaz ve ipek mat inci beyaz gibi zengin renk alternatifleri de sunuluyor.
Farklı ve rahat evler oluşturmayı hedefleyen tüm Vanucci ürünleri gibi Granato da akılcı detaylarıyla benzerlerinden farklılaşıyor. Kullanıcılarını aktif olarak tasarım sürecine dâhil eden Vanucci, Granato serisi ile kullanıcılarına, düzenli depolama olanağı sunan kiler dolapları, geniş kullanım alanı yaratan derin sürgüler, çekmece içlerinde özel çatal kaşıklık sistemleri ve köşe dolaplarındaki yaratıcı çözümleri ile işlevsellik de sunuyor.

Geri Dön