29 / 03 / 2024

Vanucci'den banyo ve mutfaklara 3 yeni seri!

 Vanucci'den banyo ve mutfaklara 3 yeni seri!

Vanucci, yepyeni üç ana ürün serisi ile İtalyan şıklığını banyolara taşıyor. Modern, Classic ve Avantgarde serisi Vanucci mobilyalar, şık ve estetik tasarımlarının yanısıra fonksiyonel kullanımlarıyla da banyolara değer katıyor



Göz alıcı tasarımlarıyla mutfak ve banyo mobilyalarının önde gelen markası Vanucci, yepyeni üç ana ürün serisi ile İtalyan şıklığını banyolara taşıyor. Modern, Classic ve Avantgarde serisi Vanucci mobilyalar, şık ve estetik tasarımlarının yanısıra fonksiyonel kullanımlarıyla da banyolara değer katıyor.


Sıradışı tasarım anlayışıyla banyo ve mutfaklara benzersiz bir yorum katan Vanucci, şık ve işlevsel yeni banyo mobilyalarıyla zarif, aydınlık ve ferah yaşam alanları yaratıyor. Modern, Classic ve Avantgarde adlı üç ana ürün grubundan oluşan yepyeni banyo mobilyaları serisiyle, İtalyan estetiği ve kalitesini banyolarınıza getiriyor.


Her zevke hitap eden farklı ürün gruplarından oluşan yepyeni Vanucci mobilya koleksiyonu tasarım ve kalitesiyle farklılık yaratıyor. Evlerin en ayrıcalıklı ve kişisel mekanı olan banyolarda, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına hizmet eden ve yaşam kalitesini artıran mobilyalar mekanlara değer katıyor. Modüler tasarımlarıyla dikkat çeken ürünler, farklı kombinasyonlarla kullanım olanağı sağlayarak kişiye özel banyo anlayışına hizmet ediyor. Her ortama uyum sağlayabilen farklı modellerin eviye, dolap, boy aynası gibi modüler parçalarını birbiriyle kombinleyip kullanma şansı sunan tasarımlarla her zevke uygun samimi ve sıcak mekanlar yaratılabiliyor.


Fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu modeller, küçük banyolarda da rahatlıkla kullanılabiliyor. Seranit’in genç porselen karo markası Serra’nın şık koleksiyonlarıyla uyumlu Vanucci mobilyalar, banyolarda duvardan zemine uyumlu bir birliktelik yaratıyor.


Sadelikle şıklığın mükemmel birleşimi “Modern” ürün serisi duru tasarımıyla ışığı yansıtıyor


Fresia, Peony, Tulip, İris, Daisy ve Mimoza olmak üzere 6 farklı modelden oluşan Vanucci “Modern” serisi mobilyalar yalın detaylarıyla dikkat çekiyor. Düz hatlara sahip sade modeller özgün tasarımlarıyla ferah ve aydınlık banyolar için en doğru seçim olacak.


Klasik çizgiler ve nostaljik detaylarla zenginleşen “Classic” ve “Avantgarde” ailesi, zamana meydan okuyan banyolar yaratıyor


“Classic” ürün serisi üyesi Manoglia, Lilac ve Viola modelleri asil ve klasik oyma desenleriyle göz kamaştırıyor. Pul, boncuk, dore - lame, damasco desenler ve lake kullanımlarla zenginleştirilen Avantgarde serisi ise; Lily, Gladiola ve Calla modelleriyle modern ve klasiği bütünleştiriyor.


Parlak ve mat lake kaplama seçenekleriyle ağırlıklı olarak açık ve pastel tonlara sahip Vanucci mobilyalar, banyosunda ferahlık duygusu ve huzur arayanların ilk tercihi olacak.



Geri Dön