25 / 04 / 2024

Vartaş 14 Ağustos'ta basın toplantısı düzenliyor!

Vartaş 14 Ağustos'ta basın toplantısı düzenliyor!

VARTAŞ’ın devam eden projeleri ve yeni yatırımları hakkında bilgilerin de paylaşılacağı basın sohbet toplantısı 14 Ağustos 2014 perşembe günü Divan İstanbul Elmadağ'da saat 09:30'da gerçekleştirilecek.



Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır gerçekleştirdiği başarılı projelerle, kamuoyunda haklı bir güven sağlayan, son olarak Türkiye’nin kentsel dönüşüm sürecinde sembol bölge Fikirtepe ve Yenisahra’da büyük projeler hayata geçirmeye hazırlanan VARTAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata sizlerle sohbet toplantısında bir araya gelmeyi arzu ediyor. 

Türkiye’nin en hayati konularının başında gelen kentsel dönüşüm konusunda VARTAŞ’ın 3 yılda edindiği tecrübeler toplantının ana konularından biri olacak. Bu süreç içinde 12 bin hak sahibiyle tek tek görüşen, devletle ilişkileri yürüten Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata bu zorlu sürecin daha doğru ve daha hızlı ilerlemesi için önerilerini de toplantıda sunacak. 

Geçtiğimiz günlerde Businist Projesi için aldığı tapu ve kentsel dönüşümün simgesi haline gelmiş “yalnız ev”in sahibiyle gerçekleştirdiği anlaşma ile gündeme oturan VARTAŞ’ın devam eden projeleri ve yeni yatırımları hakkında bilgilerin de paylaşılacağı basın sohbet toplantısı 14 Ağustos'ta Divan İstanbul Elmadağ'da saat 09:30'da gerçekleştirilecek.


Geri Dön