26 / 04 / 2024

Varyap Yatırım Ayları'nda peşin alımlarda yüzde 25 indirimle!

Varyap Yatırım Ayları'nda peşin alımlarda yüzde 25 indirimle!

Firma: Varyap

Varyap Yatırım Ayları ile peşin alımda yüzde 25 oranında indirim sağlanıyor. Nisan sonuna kadar devam edecek kampanya Varyap Plaza ve Varyap Meridian projelerinde geçerli sayılıyor.



Varyap, Mart ve Nisan aylarını “Varyap Yatırım Ayları” olarak tanımladı. Firma; son dönemde dövizde oluşan hareketliliğe alternative bir yatırım aracı değerlendirdi.


Varyap Plaza Pendik ve  Varyap  Meridian projelerinde sınırlı sayıdaki özel ofis, daire ve alışveriş merkezindeki dükkanlar satışa sunuldu. Buradan hareketle sadece Mart ve Nisan aylarında geçerli olacak bir kampanya düzenlendi. 


Peşin alımlarda yatırımlara yüzde 25 indirimle satışlar gerçekleştiriliyor. Ayrıca bu kampanyada herhangi bir faiz söz konusu da değil. Döviz kurları da hesaba katılınca indirim oranı yüzde 40 seviyelerine yaklaşmış oluyor. 


Varyap Plaza Pendik’ te 69 ile 3.500 metrekare arasında değişen büyüklükte 50 adet ofis; Varyap Meridian’de ise 30 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bu kampanya dahilinde yüzde 25 indirimle satılıyor. 


Hemen teslim konut ve ofisler için uygulanan Varyap Yatırım Ayları çerçevesinde Varyap Plaza Pendik’te fiyatlar KDV dahil 240 bin TL; Varyap Meridian’de ise KDV dahil 310 bin TL’ den başlıyor.


Varyap iletişim 

444 54 56

www.varyapplaza.com


Geri Dön