27 / 04 / 2024

Varyap yeni AVM şirketi kurdu!

Varyap yeni AVM şirketi kurdu!

Varyap Meridian, Seyrantepe Stadı ve İstanbul Adliye Sarayı inşaatlarını gerçekleştiren Varyap Varlıbaşlar, AVM şirketi kurdu



Varyap Meridian, Seyrantepe Stadı ve İstanbul Adliye Sarayı inşaatlarını gerçekleştiren Varyap Varlıbaşlar, AVM şirketi kurdu. Ataşehir Alışveriş ve Yaşam Merkezi İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ismi ile kurulan şirketin adresi Barbaros Mahallesi Dereboyu Caddesi Ardıç Sokak Varyap Merkez Satış Ofisi Zemin Kat Ataşehir olarak gösterildi. 8 Eylül 2010 tarihinde 2010 ana sözleşmesi imzalanarak TO´ya kaydı gerçekleştirilen şirketin sermayesi ise 200 bin TL olarak tayin edildi.

İnşaat ve taahhüt işleri yapacağı duyurulan şirketin yönetim kurul başkanı ise Varyap İnşaat´ın da yönetim kurulu başkanı olan Süleyman Varlıbaş oldu. Erdinç Varlıbaş´ın başkan yardımcısı olduğu yönetim kurulunda Ercan Varlıbaş da üye sıfatı ile görev aldı. Şirket, ticari faaliyet olarak inşaat projelerinin geliştirilmesini üstelenecek. Ayrıca yurtiçinde ve yurtdışında her çeşit bina, konut, prefabrik konut, tatil sitesi, spor tesisi, turistik site.. gibi inşaat işlerini ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işleri yerinegetirebilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön