18 / 04 / 2024

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesini gezdi!

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesini gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün şantiye sahasına ziyarette bulundu. Vali Şahin bu projelerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi...



İstanbul Valisi Vasip Şahin, inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün şantiye sahasına ziyarette bulundu. Vali Şahin bu projelerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi. 

Taşımacılığın ve ticaretin geleceği olarak görülen, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yer alan ve yapımı tamamlandığında İstanbul'un sahip olduğu 3. Köprü olarak trafik yükünü hafifletecek olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün şantiye sahasına ziyarette bulunan Vali Şahin'e Sanyer Kaymakamı Cürsoy Osman Bilgin eşlik etti. 


Sarıyer'in Garipçe Köyü mevkiisinde yer alan Avrupa Yakası köprü ayaklarındaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Şahin, denizden karaya indirilecek ilk çelik tabliyenin yerini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra şantiye alanı içinde bulunan Kuzey Marmara Otoyolu Kontrol Başmühendisliği'ne geçen Vali Şahin, Karayolları 1. Bölge Müdürü İsmail Kartal ve sorumlu müdürlerden proje hakkında detaylı bilgileri aldıktan sonra inşaat sahasından ayrıldı.Türk ekonomisine katkı sağlayacak bir proje olduğunun altını çizen İstanbul Valisi Vasip şahin,ülkemizin geleceği adına çok büyük bir proje olduğunu vurguladı.Vali Şahin: "Türkiye Cumhuriyetinin geleceğini şekillendirecek olan büyük bir projedir. emeği geçe herkese teşekkür ederim"dedi. 


Nabız


Geri Dön