26 / 04 / 2024

Vasip Şahin kimdir

Vasip Şahin kimdir

İstanbul Valisi Şahin, kentte inşaatı devam eden hastaneler, sağanak ve fırtına sebebiyle vinç kazasının yaşandığı Haydarpaşa Liman İşletmesi ve Darülaceze'de incelemelerde bulundu.

Vasip Şahin: Kapalıçarşı'nın restorasyonu sürüyor!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti. Kapalıçarşı'yı dolaşarak esnafla sohbet eden Şahin, Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kökler'den bilgi aldı.

Vasip Şahin'den Yaşar Güvenç'e ziyaret!

Vali Şahin'in ziyaretinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ile müdür yardımcıları da yer aldı.

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatını inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Vasip Şahin: 1.258 bina onarılıp tekrar kamu hizmetine sunuldu!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "58 okulda, 3 hastanede, 2 idari binada devam eden inşaat var. Toplamda bin 258 bina onarılıp ya da yeniden yapılıp tekrar kamu hizmetine sunuldu." dedi.

Vasip Şahin devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin Nişantaşı Anadolu Lisesi, Köse Raif Paşa Köşkü, Şeker Han, Bayrampaşa Eğitim Kompleksi ve İstanbul Ticaret Odası Esenler Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vasip Şahin'den trafiğe çözüm önerisi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kentin en büyük sorunlarından trafiği rahatlatmak için Londra ve Paris'te olduğu gibi özel araçla şehir merkezine erişimin kısıtlanabileceğini söyledi.

Veysel Eroğlu: 2071'e kadar su sıkıntısı olmayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valiliği 'ni ziyaret etti. Vali Vasip Şahin ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay ile basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, 35 milyon kişiye yetecek su hazırladıklarını belirtti.

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesini gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün şantiye sahasına ziyarette bulundu. Vali Şahin bu projelerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi...

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kadir Topbaş'ı tebrik etti!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’a Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında iade-i ziyarette bulundu. Zabıta Tören Mangası tarafından karşılanan Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterini imzaladı

İstanbul Valisi Şahin görevine başladı!

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Diyarbakır Valiliği'nden 31 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul Valiliği'ne atanan Hüseyin Avni Mutlu, 3 yıl 7 ay 24 gün görevini sürdürdü.

Vasip Şahin kimdir?

Malatya Valisi Vasip Şahin kimdir? Malatya Valisi Vasip Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vasip Şahin, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vasip Şahin...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yeni Havalimanı için işveren de çalışma başlattı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üçüncü Havalimanı'nda yaşanan olayları değerlendirdi. Şahin, işçilerin sorunlarının giderilmesi için işverenin çalışma başlattığını söyledi.

1.278 kamu binası güçlendirildi!

99 Marmara Depremi Anma Etkinlikleri'nde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin 1.278 kamu binasının güçlendirildiğini açıkladı.

Mevlüt Uysal Yassıada'daki yatırımları inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin Yassıada’daki çalışmalarla ilgili incelemeler yaptı. İBB Başkanı Uysal, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İstanbul 1. Konut Kurultayı başladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane'deki Osmanlı Arşivi Kongre Salonu'nda düzenlenen İstanbul 1. Konut Kurultayı'nda açıklamalar yaptı.

Vasip Şahin kimdir Haberi

Vasip Şahin kimdir

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kentte inşaatı devam eden hastanelerde, sağanak ve fırtına nedeniyle vinç kazasının yaşandığı Haydarpaşa Liman İşletmesinde ve Darülaceze'de incelemelerde bulundu.


İlk olarak Darülaceze'yi ziyaret eden Şahin, kurumun Başkanı Hamza Cebeci ile yaşlılar için rehabilitasyon amaçlı kurulan el sanatları atölyelerini gezdi.


El sanatlarıyla ilgilenen Darülaceze sakinleriyle sohbet eden Şahin, burada üretilen ürünleri ve restorasyon çalışmaları süren Darülaceze Camisi'ni de inceledi.


Daha sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen Şahin, yetkilerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. 


Hastanedeki ziyaretinin ardından Anadolu Yakası'na geçen Şahin, inşaatı devam eden Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki çalışmaları yerinde gördü. Hastane yetkilileri Şahin'e yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.


Şahin son olarak da geçen günlerdeki sağanak ve fırtına nedeniyle vinç kazasının meydana geldiği Haydarpaşa Liman İşletmesini ziyaret etti.


Vali Vasip Şahin,...