19 / 04 / 2024

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kadir Topbaş'ı tebrik etti!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kadir Topbaş'ı tebrik etti!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’a Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında iade-i ziyarette bulundu. Zabıta Tören Mangası tarafından karşılanan Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterini imzaladı



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile makamında bir süre görüşen Vali Şahin, göreve başladığında kendisini ziyaret eden Kadir Topbaş’a iade-i ziyarette bulunduğunu söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin son yıllarda yapılan çalışmalarla dünyaya örnek bir şehir haline geldiğini belirten Şahin, “Sayın Başkan Kadir Topbaş’ı tebrik ediyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.


“Biz de İstanbul Valiliği olarak her zaman İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yanındayız” diyen Şahin, “İstanbul’un gelişmesi için hangi hususta destek talep edilirse imkanımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye, İmkanlarımızı İstanbul’un gelişmesi ve İBB’nin hizmetleri için kullandırmaya her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kadir Topbaş da İstanbul’un gelişmesi için bütün kamu kuruluşlarıyla birlikte kurumsal taassup gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.


İBB


Geri Dön