28 / 03 / 2024

BM UNDP Başkan Yardımcısı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti!

BM UNDP Başkan Yardımcısı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti!

UNDP Başkan Yardımcısı ve kuruluşun Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölge Direktörü Cihan Sultanoğlu ile BM Kalkınma Programı Mukim Temsilci Yardımcısı Matilda Dimovska İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti...




BM Kalkınma Programı (UNDP) Başkan Yardımcısı Cihan Sultanoğlu Başkan Kadir Topbaş’ı makamında ziyaret etti.


BM Kalkınma Programı (UNDP) Başkan Yardımcısı ve kuruluşun Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölge Direktörü Cihan Sultanoğlu ile BM Kalkınma Programı Mukim Temsilci Yardımcısı Matilda Dimovska İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti.


Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleşen görüşmede konuşan Cihan Sultanoğlu, Kadir Topbaş’a 3. kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.


Kendisinin de BM’de UNACLA (BM Yerel Yönetimler Danışma Komitesi) Başkanı olduğunu hatırlatan Başkan Kadir Topbaş da BM’nin Bin Yıllık Kalkınma Hedefleri’nin gerçekleşmesi için çalışan Üst Düzey Panelistler’den (Akil Adamlar) biri olarak da dünyadaki gelir dağılımı dengesizliği ve yoksullukla mücadele alanında fikirlerini beyan ettiğini söyledi.




İBB


Geri Dön