16 / 04 / 2024

Vasip Şahin inşaatı devam eden hastaneleri yerinde inceledi!

Vasip Şahin inşaatı devam eden hastaneleri yerinde inceledi!

İstanbul Valisi Şahin, kentte inşaatı devam eden hastaneler, sağanak ve fırtına sebebiyle vinç kazasının yaşandığı Haydarpaşa Liman İşletmesi ve Darülaceze'de incelemelerde bulundu.



İstanbul Valisi Vasip Şahin, kentte inşaatı devam eden hastanelerde, sağanak ve fırtına nedeniyle vinç kazasının yaşandığı Haydarpaşa Liman İşletmesinde ve Darülaceze'de incelemelerde bulundu.


İlk olarak Darülaceze'yi ziyaret eden Şahin, kurumun Başkanı Hamza Cebeci ile yaşlılar için rehabilitasyon amaçlı kurulan el sanatları atölyelerini gezdi.


El sanatlarıyla ilgilenen Darülaceze sakinleriyle sohbet eden Şahin, burada üretilen ürünleri ve restorasyon çalışmaları süren Darülaceze Camisi'ni de inceledi.


Daha sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen Şahin, yetkilerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. 


Hastanedeki ziyaretinin ardından Anadolu Yakası'na geçen Şahin, inşaatı devam eden Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki çalışmaları yerinde gördü. Hastane yetkilileri Şahin'e yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.


Şahin son olarak da geçen günlerdeki sağanak ve fırtına nedeniyle vinç kazasının meydana geldiği Haydarpaşa Liman İşletmesini ziyaret etti.


Vali Vasip Şahin, burada bir süre inceleme yaptı ve yetkililerden bilgi aldı.


AA


Geri Dön