19 / 04 / 2024

istanbul valisi vasip şahin

istanbul valisi vasip şahin

İstanbul Valisi Şahin, kentte inşaatı devam eden hastaneler, sağanak ve fırtına sebebiyle vinç kazasının yaşandığı Haydarpaşa Liman İşletmesi ve Darülaceze'de incelemelerde bulundu.

Vasip Şahin: 1.258 bina onarılıp tekrar kamu hizmetine sunuldu!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "58 okulda, 3 hastanede, 2 idari binada devam eden inşaat var. Toplamda bin 258 bina onarılıp ya da yeniden yapılıp tekrar kamu hizmetine sunuldu." dedi.

İstanbul turizm sıralamasında ilk 10'daki yerini korudu!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul turizminin çok başarılı bir yıl geçirdiğini söyledi. Vali Şahin, şunları söyledi: 2014'te Arap ülkelerinden -Suriye vatandaşları hariç- toplam 1 milyon 898 bin 262 turist şehrimizi ziyaret etmiştir, dedi.

İstanbul Valisi Şahin görevine başladı!

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Diyarbakır Valiliği'nden 31 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul Valiliği'ne atanan Hüseyin Avni Mutlu, 3 yıl 7 ay 24 gün görevini sürdürdü.

İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı! Fahiş fiyatla ekmek satan 822 işletme tespit edildi!

Fahiş fiyatlarla ekmek satışı yapan işletmeler İstanbul Valiliğinin kıskacına takıldı. Valilik  822 işlenmenin tespit edildiğini ve ceza almaları için Ticaret Bakanlığına gönderildiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! 344.785 aileye yardım yapıldı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, tam kapanmadaki sosyal yardım programları ile 4-6 mayıs tarihleri arasında 344 bin 785 aileye, 379 milyon 263 bin 500 lira ödeme yapıldığını duyurdu.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bahçelievler'de yıkılan binayla ilgili açıklama!

Bahçelievler'de yıkılan 7 katlı binanın enkazı önünde açıklamalar yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Enkaz altında bir yaşam belirtisi bulunmadı. Hiç kimsenin olmadığını düşünüyoruz'' dedi.

İstanbul Valisi 18 bina ve çevresinde risk analizi yapılacağını açıkladı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokak'ta istinat duvarının yıkılmasının ardından bir binanın çöktüğü alanda incelemelerde bulundu. Çöken binayla ilgili açıklama yapan vali, yıkılacak binaların güvenlik gerekçesiyle boşalttığını belirtti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu!

9'u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları yapıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu..

Yeni Havalimanı için işveren de çalışma başlattı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üçüncü Havalimanı'nda yaşanan olayları değerlendirdi. Şahin, işçilerin sorunlarının giderilmesi için işverenin çalışma başlattığını söyledi.

1.278 kamu binası güçlendirildi!

99 Marmara Depremi Anma Etkinlikleri'nde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin 1.278 kamu binasının güçlendirildiğini açıkladı.

Mevlüt Uysal Yassıada'daki yatırımları inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin Yassıada’daki çalışmalarla ilgili incelemeler yaptı. İBB Başkanı Uysal, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İstanbul 1. Konut Kurultayı başladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane'deki Osmanlı Arşivi Kongre Salonu'nda düzenlenen İstanbul 1. Konut Kurultayı'nda açıklamalar yaptı.

İstanbul'da hafriyat kamyonlarına yeni düzenleme!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, hafriyat kamyonlarının neredeyse yüzde 70-75'ine ATS denilen araç takip sistemi cihazı taktırıldığını açıkladı. 

istanbul valisi vasip şahin Haberi

istanbul valisi vasip şahin

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kentte inşaatı devam eden hastanelerde, sağanak ve fırtına nedeniyle vinç kazasının yaşandığı Haydarpaşa Liman İşletmesinde ve Darülaceze'de incelemelerde bulundu.


İlk olarak Darülaceze'yi ziyaret eden Şahin, kurumun Başkanı Hamza Cebeci ile yaşlılar için rehabilitasyon amaçlı kurulan el sanatları atölyelerini gezdi.


El sanatlarıyla ilgilenen Darülaceze sakinleriyle sohbet eden Şahin, burada üretilen ürünleri ve restorasyon çalışmaları süren Darülaceze Camisi'ni de inceledi.


Daha sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen Şahin, yetkilerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı. 


Hastanedeki ziyaretinin ardından Anadolu Yakası'na geçen Şahin, inşaatı devam eden Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki çalışmaları yerinde gördü. Hastane yetkilileri Şahin'e yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.


Şahin son olarak da geçen günlerdeki sağanak ve fırtına nedeniyle vinç kazasının meydana geldiği Haydarpaşa Liman İşletmesini ziyaret etti.


Vali Vasip Şahin,...