25 / 04 / 2024

Vatan Bilgisayar'dan Philips süpürge Anneler Gününe özel olarak satışta! İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Philips süpürge Anneler Gününe özel olarak satışta! İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Anneler Gününe özel olarak Vatan Bilgisayar'da annelerin beğenisine sunulan Philips Toz Torbasız Süpürge kaç TL? İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...



Anneler Günü için hediye arıyorsanız Vatan Bilgisayar tam size göre. Kaliteli ürünlerini alıcılarına sunmaya devam eden Vatan Bilgisayar, Philips XB9155/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge ürününü Anneler Gününe özel kampanya ile satışa çıkardı.

 Vatan Bilgisayar dan Philips süpürge Anneler Gününe özel olarak satışta! İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

24 ay garantisi bulunan ve 899 W'luk güce sahip olan bu süpürge sadece 6,2 KG ağırlığında. Marathon Ultimate, en iyi temizleme performansı için en yüksek emiş gücünü sunar ve tüm zeminlerde, her yönden çekiş sağlayarak tüm tozları içine çeker. Bu teknoloji ile tertemiz evlere sahip olabilirsiniz. Bununla yetinmeyen  Philips Toz Torbasız Süpürge, alerjisi olanlar ve daha yüksek seviyede hijyene ihtiyaç duyanlar için polen, evcil hayvan tüyleri ve ev tozları dahil olmak üzere tüm toz parçacıklarının yüzde 99,9'unu toplar. Üstelik tutma yerinde mobilya ve döşeme gibi hassas yüzeyleri çizmeden temizlemenize yardımcı olan entegre yumuşak fırça sayesinde eşyalarınızı çizmeden temizlik yapabilirsiniz.

Peki  Philips Toz Torbasız Süpürge kaç TL? İşte 23 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...


Geri Dön