26 / 04 / 2024

Vatandaşa müjde! Fiyat artışlarına karşı yeni tedbir paketi açıklanıyor! 

Vatandaşa müjde! Fiyat artışlarına karşı yeni tedbir paketi açıklanıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, fiyat artışlarında yaşanan duruma ilişin alınan yeni önlemleri cumartesi günü açıklayacak.



Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son zamanlarda yaşanan fiyat artışlarının önünü kesmek maksatlı alınan bazı yeni önlemleri kamuoyuyla paylaşılacağı bir program gerçekleştirecek.

Vatandaşa müjde! Fiyat artışlarına karşı yeni tedbir paketi açıklanıyor! 

Nebati, cumartesi günü yapılacak program kapsamında bu önlemleri ve Kredi Garanti Fonu (KGF) aracılığıyla işletmelere ve ihracatçılara destek sağlamak amaçlı selektif bir finansman destek paketini hakkında açıklama yapacak. Düzenlenecek toplantıda, "Türkiye Ekonomi Modeli" kapsamında, yastık altındaki altınların finansal sisteme aktarılması için atılması gerekenleri kamuoyuna duyurulacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön