19 / 04 / 2024

Vedat Arslan kimdir?

Vedat Arslan kimdir?

Aremas Gayrimenkul'ün Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan kimdir? Vedat Arslan, inşaat sektörüne ne zamana atıldı? Vedat Arslan Aremas Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu? İşte Vedat Arslan'ın biyografisi...



Vedat Arslan kimdir?

Vedat Arslan, Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Vedat Arslan bugün, Aremas Gayrimenkul'ün Kurucusu ve Genel Müdürü.


Daha önce Tulip Gayrimenkul ve Regnum Gayrimenkul’de görev alan Arslan, Emlakkulisi.com’da yazarlık da yaptı.


Profesyonel çalışma yaşamına 1994 yılında başlayan Vedat Arslan, 2001 yılına kadar Cenajans, Tribeca gibi Türkiye’nin büyük ajanslarında görev aldı, sonrasında pazarlama ve kurumsal iletişim faaliyetlerinden sorumlu olarak İzocam'a katıldı.


İzocam’da tüm reklam, organizasyon ve basınla ilişkiler faaliyetlerini yürüten Vedat Arslan,2007 yılında gayrimenkul sektörünün yeni firmalarından Regnum’a Pazarlama Müdürü olarak geçti.


Regnum’da görev aldığı dönemde gerçekleştirdiği kampanyalarla Astrum Towers (İstanbul) ve Bargylia (Bodrum) projelerinin tamamına yakınının satışı tamamlanmıştır. Ayrıca, Antalya’da bulunan Carya Golf Club’ın %100’e yakın bir dolulukla açılması için gerekli pazarlama faaliyetlerini planlamış ve yürüttü.


Regnum sonrasında Satış&Pazarlama Grup Başkanı olarak katıldığı Tulip Gayrimenkul’de, geliştirdiği alternatif pazarlama yöntemleriyle oldukça kısa sürede 300’den fazla daire satışına imza atan Vedat Arslan, kurucusu olduğu Aremas’ta da gayrimenkul sektöründe konut pazarlamasına yeni bakış açıları getirmeyi hedefliyor.


Vedat Arslan, ULI Türkiye (Urban Land Institute), IPRA (Uluslar arası Halkla İlişkiler Derneği) ve TUHID (Türkiye Halkla İlişkiler Derneği) üyesi.


Aremas Gayrimenkul

Kurucusunun 17 yıllık pazarlama ve iletişim tecrübesinden aldığı güçle 2010 yılı mayıs ayında kurulan AREMAS, konut projelerinin satış ve pazarlama süreçlerinin operasyonu ve yönetimi konularında hizmet vermektedir.


Sektörün ihtiyaçlarına cevap veren,esnek ve etkin konut pazarlama çözümleri sunan AREMAS,kuruluşunun ilk yılında yedi ayrı inşaat ve gayrimenkul geliştirme şirketinin projelerinin satış ve pazarlamasını üstlenmiştir.


Aremas; konutu sadece reklamla pazarlamayan, alternatif satış ve pazarlama modellerini sürekli geliştiren, müşteri ilişkileri yönetimini ileri düzeyde uygulayan, araştırma ve geliştirmeye öncelik veren, görev aldığı projelerin her biri için özel çözümler ve pazarlama planları üreten genç ve dinamik bir şirkettir.



Vedat Arslan: Gayrimenkulde oyunun şekli değişiyor!
Vedat Arslan'dan MIPIM 2013 değerlendirmesi!
Vedat Arslan: Yeni KDV düzenlemesi fiyatları etkilemez!



Geri Dön