20 / 04 / 2024

Vefa Küçük Kocaeli'deki iki arsasını 74 milyon TL'ye satıyor!

Vefa Küçük Kocaeli'deki iki arsasını 74 milyon TL'ye satıyor!

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı, Dinamik Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı ünlü müteahhit Vefa Küçük Kocaeli'de toplam bedeli 74 milyon TL olan iki arsasını satışa çıkardı...



 Kocaeli Kartepe’de Vefakent Narlıbahçe, Vefakent Gülbahçe ve son olarak Vefakent Saklıbahçe konut projelerini inşa eden, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı, Dinamik Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Vefa Küçük Kocaeli'nde sahip olduğu toplam 74 milyon liralık iki değerli arsasını satışa çıkardı. Kocaeli Denge'de yer alan habere göre, ünlü müteahhit, Kocaeli'de artık iş yapmayı düşünmüyor.

KARTEPE’DE Kİ 52, ARIZLI’DAKİ 22 MİLYON TL 

Vefa Küçük, Kartepe’deki Vefakent Saklıbahçe Evleri’nin arkasında yer alan 37 bin 56 metrekare konut imarlı arsasını 52 milyon liraya satıyor. Diğeri İzmit Akpınar  TOKİ  Konutları’nın yanında olan, yine konut imarlı 36 bin 60 metrekare arsayı da 22 milyon liraya satışa çıkardı. Ünlü müteahhit toplamda 74 milyon liralık arsalarını sahibinden.com’a oğlu Cenk Küçük aracılığıyla ilan vererek satışa sundu.

BU SATIŞLARIN ANLAMI, YATIRIM YAPMAYACAK MI? 

Sefa Sirmen’in Belediye Başkanı olduğu dönemde Kocaeli’ne yatırım yapan Vefa Küçük'ün, elindeki bu değerli arazileri satışa çıkarmasıyla, 'Artık Kocaeli’ne yatırım yapmayacak mı?' sorusununu akıllara getirdi. Vefa Küçük bu arazileri satışa çıkardıysa da artık en azından konut projeleri yapmayacak anlamı da çıkar. Belki de bu arazileri satarak, Kocaeli'ne farklı yatırımlar da yapmayı düşünüyor olabilir. Ama iddialara göre, ünlü müteahhit Kocaeli'yi terk ediyor ve artık bu şehirde iş yapmayacak.

 

 


 


Geri Dön